flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Борзнянський районний суд Чернігівської області перейшов під надійний захист судових охоронців Чернігівщини

13 серпня 2021, 12:08

Борзнянський районний суд Чернігівської області перейшов під надійний захист судових охоронців Чернігівщини

 

Співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Чернігівській області взяли під свою постійну охорону приміщення Борзнянського районного суду Чернігівської області.

Урочистості з даного приводу відбулися зранку 13 серпня 2021 року у приміщенні суду.


До суду завітав заступник начальника Територіального управління Служби судової охорони у Чернігівській області полковник Служби Головешко Олег, який, разом з головою суду Олександром Луговцем, привітав суддів та працівників суду з цим урочистим днем та представив контролерів управління, які відтепер дбатимуть про надійний захист суддів, працівників та відвідувачів суду, забезпечуватимуть громадський порядок у судовій установі.

 

«Ваша безпека – наш обов’язок! Це девіз не лише нашого управління, а й усієї Служби в цілому. Відтепер наші співробітники щоденно дбатимуть про громадський порядок та охорону у судовій установі. Аби кожен працівник та відвідувачі суду відчували себе у безпеці» - зазначив Олег Анатолійович.

 

«Цей день важливий для нас, адже захист системи правосуддя є невід’ємною частиною її успішної роботи. Впевнений, що відсьогодні ми під надійною охороною» - додав Олександр Анатолійович.

 

Також працівники Служби судової охорони провели презентацію спецзасобів для працівників апарату суду.

 

Служба судової охорони – завжди на варті правосуддя!