flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

МОНІТОРИНГ СТАНУ НЕЗАЛЕЖНОСТІ СУДДІВ В УКРАЇНІ - 2012. План проведення опитування громадян – відвідувачів суду

31 липня 2012, 10:20

Моніторинг стану незалежності суддів в Україні  - 2012

 

 

 

План проведення опитування громадян – відвідувачів суду

 

 

Рада суддів України приймає Рішення про проведення 15 серпня 2012 року опитування громадян – відвідувачів суду в апеляційних та місцевих судах України та затверджує відповідну опитувальну анкету.

 

Рада суддів України у своєму Рішенні звертається до голів апеляційних та місцевих судів,  Державної судової адміністрації України щодо  проведення цього заходу.

 

Голова Ради суддів України спільно з головою Державної судової адміністрації України та директором Центру суддівських студій на прес-конференції (за тиждень до заходу) інформують ЗМІ та громадськість про проведення  вказаного заходу. Інформація про захід розміщується на веб - сторінках всіх органів судової влади.

 

Розроблена Центром суддівських студій та схвалена рішенням Ради суддів України відповідна опитувальна анкета до 1 серпня 2012 року надсилається Державною судовою адміністрацією України та її територіальними управліннями до апеляційних та місцевих судів.

 

Протягом 15 серпня 2012 року  всім відвідувачам апеляційних та місцевих судів визначений представник апарату суду пропонує заповнити анкету.

 

Заповнені анкети опрацьовуються апаратом суду  та узагальнені результати до 20 серпня 2012 року направляються до відповідного територіального управління ДСА.

 

На рівні територіальних управлінь ДСА узагальнюється інформація, що надіслана від апеляційних та місцевих судів відповідного регіону, та  узагальнені регіональні результати опитування надсилаються до 3 вересня 2012 року до Центру суддівських студій для подальшого узагальнення.